ÖZEL HABER

ÖZEL HABER Haberleri

BAŞKAN AKTEPE PAZAR YERİNİ DENETLEDİ

.


ÖZEL HABER 11.03.2021 15:27:00 0
BAŞKAN AKTEPE PAZAR YERİNİ DENETLEDİ

Erzurum Seyyar Satıcılar ve Pazarcılar Odası Başkanı İskender Aktepe, Perşembe pazarını denetledi. Pazar esnafı ile sohbet eden başkan Aktepe, sık sık maske ve sosyal mesafe kuralını hatırlattı. Aktepe, “Pazar yerlerimizde zabıta ya da polis kontrol noktaları istiyoruz. Böylelikle kurallara hem esnafımız hem de vatandaşımız daha çok riayet eder.” dedi.

 

İl Sağlık Müdürü  Gürsel Bedir  ve  Yakutiye ilçe kaymakamı Murat Öztürk’e sitem eden başkan Aktepe, “Kaymakam bey bizi makamına çağırdı. Pazar yerleri ile ilgili sorunları söyledik ama herhangi bir çözüm üretmedi.” diyerek, “Sağlık müdürü zaten hiç sahaya çıkmıyor, denetim yapmıyor onu hiç görmedik, tanımıyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Aktepe’den Başkan Uçar’a Teşekkür

 

Başkan Aktepe, “Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, esnafımızla ilgili hemen hemen her sorunu çözüyor, yeter ki görüşelim. 35 yıldır Erzurum Seyyar Satıcılar ve Pazarcılar Odası Başkanı olarak görev yaptığını belirten Aktepe, şu şekilde konuştu;

Esnaf 35 yıldır beni hep seçiyor. Çünkü benim tek gayem esnafım ve vatandaşımın en iyi koşullarda alışveriş yapabilmeleri.  Yakutiye belediye başkanı bizimle her zaman diyalog içinde ve yanımızda. biz esnaflar olarak da başkanımızın yanındayız.2002 den beri AK Parti'ye oy veriyoruz ve desteğimizi hep sağlıyoruz. Sizler de bize yardımcı olun. ben kendim için bir şey istemiyorum esnaf ve halk için gelip gidiyoruz. Gerek kendim gerek esnafım adına size minnettarız”


SPOR


GÜNDEM

Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”
Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları

SON DAKİKA