BELEDİYELER

BELEDİYELER Haberleri

Başkan Uysal, Kaleiçi esnafıyla bir araya geldi

Başkan Uysal, Kaleiçi esnafıyla bir araya geldi

Başkan Uysal, Kaleiçi esnafıyla bir araya geldi

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yaz sezonu öncesi Kaleiçi esnafını ziyaret ederek başarılı bir sezon geçirmelerini diledi.

ANTALYA (İGFA) - Başkan Uysal, sezon önü Antalya’nın tarihi ve kültürel dokusuyla turizm merkezi olan Kaleiçi esnafıyla bir araya geldi.

Esnafın talep ve ihtiyaçlarını dinleyen Başkan Uysal ayrıca turizm konusunda da esnafla fikir alışverişinde bulundu. Uluslararası düzenlenen festivaller ve kültür turizmini destekleyen Şehri Keşfet tur paketlerinin de raflara konulduğunu esnafla paylaşan Başkan Uysal, belediye destekli yaptıkları çalışmalarla hem Antalya turizmi ve ekonomisine katkıda bulunmayı hem de küçük esnafı kalkındırmayı amaçladıklarını söyledi. “Esnaf ekonominin lokomotifidir” diyen Başkan Uysal yeni sezon için tüm Kaleiçi esnafına hayırlı olsun dileklerinde bulundu.



Yorumlar (0)

GÜNDEM

Elazığ’da gazeteciye silahlı saldırıda bulunan şüpheli tutuklandı
Van’da kurdu zincirle bağlayan şahsa 81 bin 355 TL para cezası
Tunceli İl Özel İdaresi sıcak asfalt üretti: İlk serimi Vali Aygöl yaptı
Hafif ticari araçla çarpışan tur midibüsü devrildi: 13’ü öğrenci 14 kişi yaralandı
Vanlı annelerin evlat nöbeti 110’uncu haftasında
Haberi Sesli Oku