Başkan Taşkın, İnönü Caddesi'nde Esnafı Dinledi

Başkan Taşkın, İnönü Caddesi

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, deprem sonrası dönüşüm sürecinin devam ettiği İnönü Caddesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirerek talep ve önerileri yerinde dinledi.

Yeniden İnşa Sürecinde Sahada

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, 6 Şubat depremlerinin ardından yeniden inşa sürecinin devam ettiği Malatya'da, rezerv alan uygulamasıyla dönüşümün sürdüğü İnönü Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Talep ve Düşünceler Yerinde Dinlendi

Cadde üzerindeki iş yerlerini tek tek gezen Başkan Taşkın, esnafın talep ve düşüncelerini dinledi. Günlük saha programlarıyla ilçenin farklı noktalarında vatandaşlarla buluşan Taşkın, sahadan gelen notları yerinde aldı.

Dönüşüm Süreci Hakkında Değerlendirmeler

Esnafla birebir iletişim kuran Başkan Taşkın, ziyarette deprem sonrası yürütülen çalışmalar, cadde düzenlemeleri ve devam eden dönüşüm süreci hakkında değerlendirmelerde bulundu. Esnafın beklenti ve önerilerini dinleyen Taşkın, iletilen taleplerin ilgili birimlerce değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağını ifade etti.

Doğrudan İletişim ve Düzenli Ziyaretler

Sahada olmayı ve vatandaşla doğrudan iletişimi öncelediklerini belirten Başkan Taşkın, esnaf ziyaretlerinin düzenli olarak sürdürüleceğini vurguladı. Battalgazi genelindeki çalışmaların, sahadan alınan geri bildirimlerle şekillendirildiğini kaydeden Taşkın, yeniden inşa sürecinde esnaf ve vatandaşların görüşlerinin önemli bir yol gösterici olduğunu dile getirdi.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Turistik Doğu Ekspresi, Yeni Sezonun İlk Seferinde Erzurum'da
PFDK'dan Malatya Yeşilyurtspor'a Top Toplayıcı Eksikliği Cezası
Malatya'nın Yeniden İnşası için Ankara'da Kritik Görüşme
Elazığ TSO Genel Ticaret Fuarı İçin Geri Sayım Başladı
Atatürk Üniversitesi ve DAP'tan Hayvancılığa Güçlü İş Birliği
Haberi Sesli Oku