Başkan Sami Er'den Şehit Askerler İçin Taziye Mesajı

Başkan Sami Er

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Azerbaycan-Gürcistan sınırında düşen kargo uçağında şehit olan 20 asker için taziye mesajı yayımladı

Üzücü Haber ve Tepki
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Türk Silahlı Kuvvetlerine ait kargo uçağının Azerbaycan-Gürcistan sınırında düşmesi ve 20 askerimizin şehit olması nedeniyle bir taziye mesajı yayımladı.

Başkan Er'in Mesajı
Mesajında Şehitlerimize Allah'tan rahmet dileyen Başkan Er, "11 Kasım Salı günü akşam saatlerinde Silahlı Kuvvetlerimize ait bir kargo uçağımızın düştüğü ve 20 askerimizin şehit olduğu haberini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Kahraman Mehmetçiklerimize Cenab-ı Hakk'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekânları cennet, makamları âli olsun. Şehitlerimizin değerli ailelerinin, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve aziz milletimizin başı sağ olsun" dedi.


Haber Kaynak : İHA

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Bahçeli’yi ziyaret edecek
Tuncay Şanlı, Fenerbahçe Futbol Akademi’de göreve başladı
Manisa FK, Mustafa Dalcı ile anlaştı
İmamoğlu iddianamesinde CHP İl binasının satın alınması sürecinde çarpıcı "Canan Kaftancıoğlu" detayı
Ordu’da göçük altında kalan kamyon şoförü için yeniden arama çalışması başlatıldı
Haberi Sesli Oku