ASAYİŞ

ASAYİŞ Haberleri

Başkale’de terör operasyonu

VAN’IN BAŞKALE İLÇESİNDE PKK/KCK TERÖR ÖRGÜTÜNE YÖNELİK DÜZENLENEN OPERASYONDA TOPRAĞA GÖMÜLÜ VAZİYETTE SİLAH VE MÜHİMMAT İLE LAZER METRE ELE GEÇİRİLDİ.


ASAYİŞ 4.06.2020 17:31:00 0
Başkale’de terör operasyonu

Van’ın Başkale ilçesinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda toprağa gömülü vaziyette silah ve mühimmat ile lazer metre ele geçirildi.
Van Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; PKK/KCK terör örgütüne ait sığınak, barınak ve depoların tespit edilmesi maksadıyla Başkale ilçesi Güroluk Mahallesi kırsalında 4 Haziran 2020 tarihinde operasyon icra edildiği belirtildi. Açıklamada, “Operasyon neticesinde plastik bidon içerisinde toprağa gömülü vaziyette 1 adet makineli tüfek, 1 adet gündüz el dürbünü, 1 adet lazer metre, bir miktar fişek, çok sayıda örgütsel doküman ve yaşam malzemesi ele geçirilmiştir. Bölgemizde halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik operasyonlar, yine halkımızın desteğiyle daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir” denildi.


SPOR


GÜNDEM

Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”
Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları

SON DAKİKA