Aydınlar Beldesi Ortaokulundan Gazze için yardım etkinliği

Aydınlar Beldesi Ortaokulundan Gazze için yardım etkinliği

Aydınlar Beldesi Ortaokulundan Gazze için yardım etkinliği

Bitlis’in Adilcevaz ilçesine bağlı Aydınlar beldesinde bulunan Aydınlar Beldesi Ortaokulu tarafından Gazze için yardım etkinliği düzenlendi. 
Yağışlı hava nedeniyle okul içerisinde gerçekleştirilen programda, öğrenciler ve veliler tarafından hazırlanan çeşitli yiyecek, içecek ve el emeği ürünler satışa sunuldu. Elde edilen gelirin tamamının Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yardım kuruluşlarına bağışlanacağını belirten Okul Müdürü Şakir Karaaslan, "Gazze’de yaşanan insanlık dramına kayıtsız kalmamız mümkün değildi. Öğrencilerimizin de bu konuda bilinçlenmesi, yardımseverlik duygularını geliştirmesi adına böyle bir etkinlik düzenledik. Emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. 
Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Emen ise düzenlenen etkinliğin hem sosyal sorumluluk bilincini artırdığı hem de dayanışma duygularını pekiştirdiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. 
 


Haber Kaynak : İHA

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Okul sporlarına Aşkale ambargo koydu
Bayern Münih, Vincent Kompany’nin sözleşmesini uzattı
Beyaz Saray'da 200 milyon dolarlık yeni balo salonunun inşası başladı
Atatürk Üniversitesi, Bioexpo 2025’te Yaşam Bilimleri Ekosisteminin güçlü paydaşı oldu
Kitap Oku-Yorum projesi din görevlilerini buluşturdu
Haberi Sesli Oku