ATAKOL'DAN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE ZİYARET

Tokat'ın Zile ilçesi Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gazi Himmet Atakol şehit ailelerini ve gazileri evlerinde ziyaret etti.


GÜNDEM 10.12.2019 16:18:00 0
ATAKOL

Şehit   J,Er Turan Peşmenin Babası Recep Peşmen'i hasta olduğundan dolayı Evinde ziyaret  eden Zile  Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gazi Himmet Atakol ;Devletin ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini ifade etti. Başkan  Atakol, şehitlerin aile ve yakınlarının devlete ve millete emanet olduğunu söyledi. Şehitliğin en kutsal mertebe olduğunu bütün şehit ailelerinin de şehit ailesi gururu ve onurunu en iyi şekilde taşıdıklarını söyledi. 

Başkan Atakol, "Bizler ne yapsak vatan uğruna, bayrak uğruna evlatlarını şehit veren ailelerin acısını dindiremeyiz. Ancak bize şehitlerden bir emanet olarak kalan bütün şehit ailelerimiz ile vücudundan bir uzvunu vatan uğruna kaybetmiş gazilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz, göstereceğiz." dedi.


Şehit ve  Gazi  ailelerinin sorun ve ihtiyaçları noktasında   Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  olarak kendilerine yardımcı olunduğunu belirten Gazi Himmet Atakol, 'Zile'deki  şehit aileleri ve gazilerimizi evlerinde ziyaret ederek  görüşüyoruz. Bazı şehit ailelerimizin sıkıntıları olduğunu görüyoruz, hem bu sorunların çözümü hem de onların yalnız olmadıklarını hissettirmek için bu ziyaretlerimizi yapıyoruz' dedi.


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA