Aşkale'de Sabahın İlk Işıklarıyla Kar Mücadelesi Başladı

Aşkale

Erzurum Aşkale'de gece başlayan kar yağışının ardından Karayolları ekipleri, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Aşkale-Erzurum ve Aşkale-İspir yollarında kar temizleme çalışmalarına başladı. Yer yer 20 santimetreyi bulan kar kalınlı

Gece Başlayan Kar, Sabahın İlk Işıklarıyla Mücadeleye Dönüştü

Erzurum Aşkale 121. Karayolları Şube Şefliği ekipleri, gece saatlerinde başlayan kar yağışının ardından sabahın ilk ışıklarıyla birlikte kar temizleme çalışmalarına başladı.

Yoğun Mesai ile Ulaşım Güvence Altına Alınıyor

Aşkale-Erzurum ve Aşkale-İspir karayollarında etkili olan kar yağışı nedeniyle ekipler, ulaşımda aksama yaşanmaması için yoğun mesai harcadı. Özellikle Ayrım Eyerti mevkiinde kar kalınlığının yer yer 15 ila 20 santimetreye ulaşması üzerine kar küreme ve tuzlama çalışmaları aralıksız sürdürüldü.

Sürücülere Kritik Uyarılar

Karayolları ekipleri, sürücülerin güvenliği için yol güzergâhlarında tedbirlerin artırıldığını belirtirken, vatandaşlardan kış lastiği ve zincir konusunda tedbirli ve dikkatli olmaları istendi.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Karlıova'da Kar Kalınlığı 25 Santimi Geçti
Sakaryaspor - Manisa FK maçının ardından
Aliağa FK, Alberk Koç’u kadrosuna kattı
Mersin Büyükşehir Belediyesinden spora 20 milyon 781 bin TL’lik destek
Akyaka’nın eşsiz doğasında hedefler bulunuyor
Haberi Sesli Oku