Ardahan'da Kar Yağışı Kent Merkezini Beyaza Bürüdü

Ardahan

Ardahan'da akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı, kent merkezini kısa sürede beyaz bir örtüyle kapladı. Sıfırın altında 3 derece olan havada ortaya çıkan manzaralar vatandaşların hatıra fotoğrafı çekmesine neden oldu.

Akşam Saatlerinde Başlayan Kar

Ardahan'da akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan kar yağışı, kent merkezini hızla beyaza bürüdü. Yağışla birlikte sokaklar ve binalar kısa sürede bembeyaz bir görünüme kavuştu.

Soğuk Havada Ortaya Çıkan Görüntüler

Hava sıcaklığının sıfırın altında 3 derece olarak ölçüldüğü kentte, karın oluşturduğu güzel görüntüler dikkat çekti. Bu manzaralar karşısında vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirmek için birbirleriyle yarıştı.

Geçmiş Yıllarla Karşılaştırma

Karın geçen yıllara göre daha geç yağdığını ifade eden Ergün Yeşiltaş, "Bu yıl kar yağışı geçen yıllara oranla geç geldi. Ama şükür şu anda kar etkili oluyor" diyerek yağışın devam etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Ardahan'da Kar Yağışı Kent Merkezini Beyaza Bürüdü
Muş Ovası sisle kaplandı: Kartpostallık manzaralar ortaya çıktı
Genç'te Kış Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
Muş'ta Meşeler Kış Kapıdayken Yeniden Yeşerdi, Köylüleri Şaşırttı
Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu Voleybolda İl İkincisi Oldu
Haberi Sesli Oku