ASAYİŞ

ASAYİŞ Haberleri

Ankara'da Ramazan için 500 etkinlik

Ankara

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan boyunca 50 noktada 500'den fazla etkinlik düzenleyecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini Başkentlilerle buluşturmak için kapsamlı bir etkinlik programı hazırladı. Geleneksel değerleri yaşatmak ve paylaşma ruhunu öne çıkarmak amacıyla düzenlenecek 500'ü aşkın etkinlik, Ramazan coşkusunu kentin dört bir yanına taşıyacak.

Geniş Bir Coğrafyaya Yayılan Program

ANKARA (İGFA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ramazan ayını Başkentlilerle dolu dolu yaşatmak için hazırladığı programı 50 farklı noktada hayata geçirecek. Etkinliklerin tanıtımı, Genç Akademi Zafer önünde jonglör, seymen, mehteran takımı gösterileri ve geleneksel fasıl topluluğunun mini konseriyle yapıldı.

Sanatçılardan Coşkulu Davet

ABB Sanat Yönetmeni Yardımcısı ve Tiyatro Oyuncusu Şevket Çetin, Ankaralıların Ramazan coşkusunu birlikte yaşamak istediklerini belirtti. Çetin, "Bu sene Kocatepe Kültür Merkezi'nde, Gençlik Parkı'nda, Hacı Bayram Veli Camisi önünde ikramlarımızla, konserlerimizle, tiyatrolarımızla ve Ramazan özel gösterilerimizle tüm halkımızı bu coşkuya davet ediyoruz. Ramazan’da 50 farklı noktada 500 gösteriyle Ankara halkının karşısında olacağız" dedi.

Bir Ay Boyu Sürecek Kültür Şöleni

Bir ay boyunca sürecek programda, Ramazan'ın manevi atmosferi konserler, tiyatro gösterileri, çocuk etkinlikleri, söyleşiler ve özel gösterilerle yaşatılacak. Geniş etkinlik takvimi, Başkentlileri kültür ve sanatla dolu bir Ramazan ayına davet ediyor.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Elazığ’da yüzlerce kişi aynı anda halay çekti: O anlar böyle görüntülendi
Iğdır FK’de Kenan Koçak dönemi sona erdi
Alev alan aracı itfaiye ekipleri söndürdü
Kendisinden haber alınamayan yaşlı adam evinde ölü bulundu
Ağrı merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 65 tutuklama
Haberi Sesli Oku