Anahtarlar hazır... 155 bininci konut teslim ediliyor

Anahtarlar hazır... 155 bininci konut teslim ediliyor

Anahtarlar hazır... 155 bininci konut teslim ediliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın “Deprem Sonrası Yeniden İnşa Projesi” hızla sürüyor. Bakanlık, Kahramanmaraş'ta 30 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilecek tören için hazırlanan anahtarları paylaştı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla 30 Kasım Cumartesi günü saat 13.30’da Kahramanmaraş’ta düzenlenecek törenden deprem bölgesindeki illere yapılacak canlı bağlantıyla anahtar teslimi ve kura çekimi gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş'taki tören öncesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından ‘anahtar’ vurgulu tanıtım filmini paylaştı.

Bakan Kurum, mesajında deprem bölgesinde teslim edilecek konut sayısının 155 bine yükseleceğini duyurdu.

“Anahtarlar hep huzura açılsın diye sevinçli bir telaşla emek emek işlediğimiz bir kavuşma hikayesidir bu" diyen Bakan Kurum, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 155 bininci yuvamızın anahtarını sahibine teslim ediyoruz” ifadelerini kullandı.



Yorumlar (0)

GÜNDEM

İzmit'te ‘Kumaşların Aşkı’ sergisi 41 eserle açıldı
Bursa Yıldırım'da Molla Yegan'da güz dönemi başlıyor
İzmit'ten anne adaylarına eğitim desteği
ABD 'De Minimis' muafiyeti kaldırıldı! E-ticaret gönderileri vergiye tabi!
Bursa İnegöl'den üzüm hasadını kolaylaştıran destek
Haberi Sesli Oku