ALMANYA’DA YÜKSEKÖĞRENİM FUARI (AYÖF) ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR


DUYURULAR 8.02.2020 11:24:00 0
ALMANYA’DA YÜKSEKÖĞRENİM FUARI (AYÖF) ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı (İELEV) Okulları tarafından düzenlenen Almanya’da Yükseköğrenim Fuarı (AYÖF) bu yıl kapılarını ikinci kez ziyaretçilerine açıyor.

 

Almanya’da ve Almanca konuşulan ülkelerde yükseköğrenim görmek isteyen gençlere ve ailelerine rehber olmak amacıyla düzenlenen etkinlik 15 Şubat Cumartesi günü İELEV Özel Lisesi Çekmeköy Kampüsünde gerçekleştirilecek. Gün boyu sürecek etkinlikte İELEV Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Argun, İELEV Akademik Kurul Başkanı Prof. Dr. Ata Anıl, Almanya İstanbul Başkonsolosu Michael Reiffenstuel, İsviçre İstanbul Başkonsolos Vekili Beat Schmid, Alman Türk Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Markus Slevogt, FGİ YK Üyesi Ali İhsan Güneş, Schattdecor Genel Müdürü Selçuk Ülger, Almanya Üniversitelerine Uluslararası Öğrenci Seçen Merkezi Kurumdan (uni-assist) Regina Ulrich, Anna Lena Kaufmann, Andreas Aurin, Türk-Alman Üniversitesinden Doç. Dr. Meltem Karaismailoğlu ve Ali Can Kaya, Alman Akademik Danışmanlık Servisinden (DAAD) Betül F. Sakınır Akay konuşmacı olarak yer alıyor.

 

Fuarın öğleden önceki bölümünde, konusunun uzmanı konuşmacılar Almanya’da eğitim, üniversite başvuru koşulları, öğrencilik, yaşam koşulları, IB ve GIB diploma programları gibi konularda bilgi verecekler. Öğleden sonraki ikinci bölümünde ise on altı paralel oturumdan istediklerine katılacak olan davetliler merak ettikleri konuda detaylı bilgi alıp, uzmanlarla birebir görüşme fırsatı elde edecekler.

 

Detaylı program, konuşmacılar ve başvuru için: https://www.ielev.k12.tr/tr/lise/almanyada-yuksekogrenim-fuari-formu/

 

Bilgi İçin:

Tuğçe Oral – tugce.oral@goodworks.com.tr – 0532 413 12 24

Ece Avcı – ece.avci@goodworks.com.tr – 0505 782 62 58

Adnan Adil – adnan.adil@goodworks.com.tr - 0507 000 70 31

 

İELEV Eğitim Kurumları Hakkında:

İELEV Eğitim Kurumları, İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı (İELEV) resmi kuruluşudur.

İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı (İELEV), İstanbul Erkek Lisesinde öğrencilik, öğretmenlik veya yöneticilik yapmış; Sarı Siyahlı camiayı desteklemiş yardımseverler tarafından kurulmuş ve eğitim alanında hizmet vermeyi hedefleyen bir sivil toplum kuruluşudur.

 

İELEV, çocuklarının ve gençlerinin Vakfın olanaklarından yararlanmalarını sağlamak, Sarı Siyahlılık kültürünün temelini oluşturan değerleri ve çok kültürlülüğe dayalı evrensel ülküsünü yeni kuşaklara taşımak üzere özel eğitim sektöründe var olma kararı ile çalışmalarını sürdürmektedir. Bu amaç doğrultusunda İELEV, 1996’da İELEV Özel İlköğretim Okulu, 2005’te İELEV Özel Anaokulu ve 2006’da Acıbadem İlköğretim Okulunu eğitim camiasına kazandırmıştır. Acıbadem İlköğretim Okulu, 2009-2010 ders yılında Nişantepe’deki yeni yerleşkesine taşınmış ve İstanbul Erkek Lisesinin 125. Kuruluş yılı onuruna okulun adı “İELEV Özel 125. Yıl İlköğretim Okulu” olarak değiştirilmiştir.2014-2015 eğitim-öğretim yılında açılan İELEV Özel Lisesinde Gemischtsprachiges Internationales Baccalaureat (GIB) Diploma Programı uygulanmaktadır. İELEV Özel Lisesi Almanca, İngilizce ve Türkçe eğitim vermektedir.

 


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA