ALIA BEACH AÇILIŞINDA BLACK COFFEE ANTALYA’YI SALLADI

.


KÜLTÜR SANAT 25.09.2021 17:09:00 0
ALIA BEACH AÇILIŞINDA BLACK COFFEE ANTALYA’YI SALLADI

Misafirlerine klasik tatil anlayışının çok ötesinde bir deneyim yaşatan Regnum Carya, yeniliklerle dolu bir sezona ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Regnum Carya yeni plajı Alia Beach’in açılışını 24 Eylül günü tüm misafirlerinin katıldığı muhteşem bir  partiyle gerçekleştirdi. 

 

Ünlü yağmuru yaşanan partiye Acun Ilıcalı, Murat Dalkılıç ve Neslihan Atagül gibi isimler katıldı.

 

 

Misafirlerini Akdeniz’in bohem havasıyla buluşturan Regnum Carya’nın yepyeni plajı Alia Beach, 24 Eylül Cuma günü ses getiren bir partiyle açılışını gerçekleştirdi.  Regnum Carya’da konaklayan misafirlerin yanısıra ünlülerin de yoğun ilgi gösterrdiği muhteşem partide dünyaca ünlü DJ Black Coffee sahne aldı. Açılış partisinde yaptığı ‘Afropolitan House’ tarzı müzikle tüm dünyanın tanıdığı DJ Black Coffee, dj kabininde dinleyenlere unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı. Dansın ve eğlencenin gece boyu sürdüğü Alia Beach açılış partisinde misafirler keyifli saatlerine müzik ve danslar eşlik etti.

 

Acun Ilıcalı Arkadaşları ile Katıldı!

 

Alia Beach açılışına ünlüler de yoğun ilgi gösterdi. Acun Ilıcalı büyük bir grupla konserde doyasıya eğlenirken, Murat Dalkılıç, Neslihan Atagül gibi ünlüler de Black Coffee’ nin performasına kendilerini kaptıranlar arasındaydı. Yerli ünlülerin yanı sıra ünlü Romen TV sunucusu Tonciu Andreea, dünya çapında 3 milyon takipçiye sahip Meriem Debbagh gibi influencerlar da Alia Beach açılışında Black Cofee performansının tadını çıkardılar.

 


SPOR


GÜNDEM

Bursa Büyükşehir Meclisi'nden eski Başkan Aktaş'ın faaliyetlerine oy birliği
Başkan Sami Er personelle bayramlaştı
Başkan Büyükkılıç’tan çocuklara özel kitap fuarı ve şenliği
Başkentte modern taksi durağı sayısı artıyor
Ayvalık'ta Balıkesir'i karşılama 'Akın'ı!

SON DAKİKA