Akaryakıt İstasyonunda Araç Yangını Korkuttu

Akaryakıt İstasyonunda Araç Yangını Korkuttu

Bitlis'in Ahlat ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda yakıt alan aracın motorundan aniden alev yükseldi. İstasyon çalışanının hızlı müdahalesiyle yangın büyümeden kontrol altına alındı.

Ani Alevlenme ve İlk Panik

Bitlis'in Ahlat ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunda, sürücünün yakıt alıp aracını çalıştırdığı sırada motor bölümünden aniden alev yükseldi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, sürücü ve yanındakilerin ilk anda büyük bir panik yaşadığı görüldü.

Çalışanın Hızlı Müdahalesi

Olay yerindeki istasyon çalışanı, yangın tüpüyle hemen araca müdahale ederek alevlerin büyümesini ve daha ciddi bir felakete dönüşmesini engelledi. Müdahale sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Yangının Nedeni ve Sonuçları

Yapılan incelemede, yangının araçtaki hortumun delik olmasından kaynaklandığı belirlendi. Şans eseri olayda kimse yaralanmazken, araçta maddi hasar meydana geldi. Sürücü ve beraberindekiler, olayın büyümeden sona ermesiyle büyük bir rahatlama yaşadı.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Elazığ'da Çöp Kamyonu Altında Kalan İşçi Hayatını Kaybetti
Bingöllü Miniklerden Yerli ve Milli Sanayi Tasarımları
Yeni Malatyaspor'un Menemen Maçı 24 Aralık'a Ertelendi
Hakkari'ye 45 Yeni Hizmet Aracı Teslim Edildi
Malatya'da Tarihi Eser Kaçakçılığı Operasyonu: 54 Sikke ve 2 Bin 186 Emtia Ele Geçirildi
Haberi Sesli Oku