Adilcevaz'da Tavuk Eti Yüklü Tır Devrildi: Sürücü Yaralandı

Adilcevaz

Adilcevaz-Erciş karayolunda meydana gelen kazada, Özbekistan'a giden tavuk eti yüklü tır devrildi. Sürücü yaralanırken, yük etrafa saçıldı ve bir tandır evi hasar gördü.

Virajda Kontrol Kaybı

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde, Adilcevaz-Erciş karayolunda trafik kazası meydana geldi. Adana'dan Özbekistan'a tavuk eti götüren 31 AYG 96 plakalı tır, sürücü Cuma Araz'ın kontrolü kaybetmesi sonucu virajı alamadı. Araç, yol kenarındaki bir evin tandır evinin üzerine devrildi.

Yaralıya Acil Müdahale

Kaza haberi üzerine bölgeye polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerinde sürücü Cuma Araz'a ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı, ardından Adilcevaz Onkoloji Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Etrafa Saçılan Yük ve Hasar

Kaza sonrasında tırın dorsesinde bulunan tavuk eti kolileri etrafa dağıldı. Tırın devrildiği tandır evi ise kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri, bölgede güvenlik önlemi alırken, olay yerine gümrük muhafaza yetkilileri de çağrıldı.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Muş'ta 86 Yaşındaki Rüstem Dede, 50 Yıldır Sadece Çay ve Gofretle Yaşıyor
Bingöl'de Trafik Kazası: 2 Kişi Yaralandı
Diyarbakır'da 195 Dönümlük Dev Doğal Yaşam Alanı Geliyor
Erzincan'da Pazar Günü Kuvvetli Yağış ve Kar Uyarısı
Kayseri İtfaiyesi Kasım Ayında 859 Olaya Müdahale Etti
Haberi Sesli Oku