ABD Başkanı Trump: 'Erdoğan, 13 Kasım'da davetlim olarak Washington'a gelecek'

ABD Başkanı Trump:

ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 Kasım’da davetlisi olarak Washington’a geleceğini söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump, Twitter üzerinden açıklamalarına devam ediyor. Birçok insanın, Türkiye'nin ABD'nin büyük ticari bir partner olduğunu unuttuğunu ifade eden Başkan Trump, "Türkiye F-35 savaş uçaklarının çelik gövdesini üretiyor. İdlib'te çok hayat kurtarmaya yardım etmemi sağladı” dedi.

Yıllarca hapis cezası alan Rahip Brunson'ın sağlıkla ülkesine dönmesi noktasında yardımcı olunduğunu kaydeden Trump, “Türkiye, NATO'nun önemli bir üyesi. Erdoğan, 13 Kasım'da davetlim olarak Washington'a gelecek” dedi.

 

Ajansturkhaber,Erzurum,Erzurum haberleri



Yorumlar (0)

GÜNDEM

Malatya’da zincirleme kaza: 3 yaralı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu: "Türkiye’nin sözüne itibar edilen arabuluculuk mekanizması için çağrılan bir ülke haline geldi"
Hozat’ta ahşap işçiliği kursları sayesinde kültürel miras geleceğe taşınıyor
Bingöl’de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Elazığ’da çukura düşen araç kurtarıldı
Haberi Sesli Oku