Feryal Gülman“Annelik tattığında tarifi olmayan sevgi”

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Feryal Gülmal MAG Mayıs sayısının konuğu olarak; Anneler Günü içeriğine özel açıklamalarda bulundu.


MAGAZİN 9.05.2020 15:15:00 0
 Feryal Gülman“Annelik tattığında tarifi olmayan sevgi”

AJANSTURKHABER

Anne olmayı sevginin tanımı olarak betimleyen Gülman, annelik sonrası değişen hayatını ise şu sözlerle anlattı: “Öncesinde hiç bilmediğiniz, ama tattığınızda da tarifi olmayan bir sevgi. Anne olduktan sonra hayatın anlamı değişiyor, farklı pencereler açılıyor. Artık kendiniz için değil, evladınız için düşünür, onun için adımlarınızı atar oluyorsunuz. Tabir-i caizse öncelikleriniz değişiyor, dünya onların ekseninde dönüyor.”

 

Oğlu ile yapmaktan en çok keyif aldığı aktiviteleri de paylaşan Gülman “Birlikte seyahat etmeyi çok severiz. Daha önce görmediğimiz yerleri keşfetmek en büyük hobimiz.Aynı zamanda birlikte film izlemeyi de çok seviyoruz. Koronalı günleri bu şekilde değerlendirmiş oluyoruz.Film zevklerimiz de uyuyor. Zaten son senelerde hep ben ondan tavsiye alıyordum. Şimdi birlikte izliyoruz.

 

Ünlü oyuncu model ve güzel anne Didem Uzel Sarı ve ailesinin kapak yıldızı olduğu MAG Mayıs sayısı “Anneler Günü” özel röportajları, ünlülerin #evdekal günlükleri dopdolu içeriği ve yazarları ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Issue, Türk Telekom’da online olarak okurlarıyla buluşuyor.

 


SPOR


GÜNDEM

Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”
Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları

SON DAKİKA