5 liralık hamsi izdihamı, vatandaşlar birbirleriyle yarıştı


GÜNDEM 14.01.2020 13:39:00 0
5 liralık hamsi izdihamı, vatandaşlar birbirleriyle yarıştı

Edirne’de kilogramı 5 liradan satılan hamsi balığını almak için vatandaşlar birbiriyle yarıştı, balıkçıların önünde uzun kuyruklar oluştu.

Edirne'de hamsi balığının kilosunun 5 liraya satıldığını duyan vatandaşlar, balık pazarına akın etti. Balıkçıların önünde adeta kuyruk oluşturan vatandaşlar hamsi balığı almak için birbirleriyle yarıştı. Hamsi'nin fiyatının 30 liradan 5 liraya düşmesini fırsat bilen vatandaşlar en az 5'er kilogram balık aldı.

Bir şişe su fiyatına 1 kilogram balık sattıklarını söyleyen balıkçı Feridun Bistiren, hamsi balığının 30 liradan 5 liraya düştüğünü ifade etti.

5 kilodan aşağıya balık alan yok diyen Bistiren, “herkes gelsin balığını alsın herkes bu sezon balık yemiş olsun, balık her zaman bu fiyata düşmez” açıklamasında bulundu.

SPOR


GÜNDEM

Kocaeli Büyükşehir’e anlamlı plaket
Kayseri Melikgazi'den Kocatepe'ye diyanet ve kültür merkezi
Bursa Gemlik Belediyesi'nden Umurbey'e asfalt hamlesi
Muratpaşa Belediyesi’nden orman yangınına yoğun destek
İzmit Belediyesi Huzur Sokak’ta istinat duvarı yapıyor

SON DAKİKA