"14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular başladı

"14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular başladı


GÜNDEM 27.04.2024 00:32:00 0

Tarım ve Orman Bakanlığınca toprağın, suyun, tarımın ve ormanın önemine ilişkin duyarlılığı artırmak amacıyla 14’üncüsü düzenlenen ve bu yıl ilk kez uluslararası boyuta taşınan "Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması" için başvurular başladı. 
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından geleneksel hale gelen "Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması" bu yıl "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması" adıyla düzenleniyor. 
6 kategoride gerçekleştirilen yarışmanın "Tema" kategorisinin bu yılki konusu, "Üretimin ve Üreticinin Yüzyılı" olarak belirlendi. 
Yarışmacılar; tarım, hayvancılık, orman, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, her türlü tarım hareketliliğinin işlenmesi, üretici, çiftçi, çoban, köylü ve köy yaşamına dair faaliyetleri konu alan fotoğraflarla yarışmaya katılabilecek. 
Başvuruların alınmaya başladığı yarışmanın sonuçları 23 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında bildirilecek. Yarışmada, 14 daldaki ödüller törenle eser sahiplerine verilecek. Yarışmada bazı eserlerin yer aldığı sergi de açılacak. 
Başvurular, 31 Ağustos’a kadar devam edecek. 
 


SPOR


GÜNDEM

Bilim Konya'yı gururlandıran ödül
Manisa'da kiraz üreticisine destek
Başkan Altay: “Öğrencilere yönelik sosyal desteğimiz yıllık 126,5 milyon lira”
Başkan Zeyrek, öğrencilerle hıdırellez kahvaltısında buluştu
Başkan Hürriyet'ten cemevi açıklaması: "Meclise getireceğiz"

SON DAKİKA