Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun: `Türkiye`nin güvenliği pazarlık meselesi değildir`

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Suriye Kürtlerini terör örgütüyle bir tutmak, hem Kürt halkına hem de bizim zekamıza hakaret etmek demektir? ifadelerini kullandı.


POLİTİKA 8.01.2019 18:54:11 0
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun: `Türkiye`nin güvenliği pazarlık meselesi değildir`

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi`nde Türk mevkidaşı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile bir araya geldi. Kendisinin ziyareti sırasında dünyaca ünlü Türk misafirperverliğini tecrübe etme imkanı bulduğunu umuyorum. Türkiye`nin güvenliği pazarlık meselesi değildir. Bizim terörle mücadelemizin `nasıl`ı değil, sadece ?ne zaman`ı olur. Suriye Kürtlerini terör örgütüyle bir tutmak, hem Kürt halkına hem de bizim zekamıza hakaret etmek demektir? ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Dünya bizi okuyor,Türkiyenin haber istasyonu, sesini değil sözünü yükselten internet gazetesi, Erzurum habeeri, sıcak gelişmeler, anında haberler, son dakikahaberleri ,http://ajansturkhaber.com , http://erzurumsonnokta.com ve http://bayrakhaberajansi.com,  AKAJANSHABER.COM


SPOR


GÜNDEM

Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

SON DAKİKA