Tarih: 25.12.2018 16:24

Trump`tan Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın davetine yeşil ışık

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın`ın dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın ABD Başkanı Donald Trump`ı Türkiye`ye davet ettiğini duyurmasının ardından Beyaz Saray`dan da konuya ilişkin açıklama yapıldı. Beyaz Saray Sözcüsü Hogan Gidley, "Kesin bir şey planlanmazken Başkan gelecekte potansiyel bir toplantıya açıktır" dedi.

İki liderin 2019`da gerçekleştirileceği söylenen zirvede, ABD`nin Suriye`den çekilme kararı, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti ile FETÖ liderinin iadesi gibi konuların ele alınması bekleniyor.

ABD askeri liderleri bu hafta Türkiye`ye gelecek

Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, dün yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın ABD Başkanı Trump`ı 2019 yılı içerisinde Türkiye`ye davet ettiğini bildirmişti. Kalın, zirve öncesinde ABD askeri yetkililerinin Suriye sorununu görüşmek üzere bu hafta Türkiye`ye ziyarette bulunacağını da sözlerine eklemişti.  

 

Dünya bizi okuyor,Türkiyenin haber istasyonu, sesini değil sözünü yükselten internet gazetesi, Erzurum haberleri, sıcak gelişmeler, anında haberler, son dakikahaberleri ,http://ajansturkhaber.com , http://erzurumsonnokta.com ve http://bayrakhaberajansi.com,  AKAJANSHABER.COM




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —