Bakan Akar: `F-35 programından çıkarılmamız NATO`nun özellikle güney kanadındaki gücünü de olumsuz etkileyecektir`

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "F-35 programından çıkarılmamız NATO?nun özellikle güney kanadındaki gücünü de olumsuz etkileyecektir" dedi.


AK PARTİ 19.07.2019 10:35:10 0
Bakan Akar: `F-35 programından çıkarılmamız NATO`nun özellikle güney kanadındaki gücünü de olumsuz etkileyecektir`

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bakan Akar, "F-35 programından çıkarılmamız NATO`nun özellikle güney kanadındaki gücünü de olumsuz etkileyecektir" dedi. 

"Türkiye`nin tek taraflı ve adil olmayan bir kararla proje ve iş paylarından çıkarılmaya çalışılmasının meşru bir gerekçeye dayanmadığı açıktır" ifadelerini kullanan Akar, "ABD`nin ilişkilerimize zarar verebilecek adımlardan kaçınmasını beklemek stratejik ortak olarak en doğal hakkımızdır? şeklinde konuştu. 

Kandil bölgesine yapılan hava harekatı ile ilgili Akar, "Erbil`deki alçak saldırıyı müteakip Kandil bölgesine yapılan son dönemdeki en geniş çaplı hava harekatıyla terör örgütüne ağır bir darbe indirilmiştir? dedi.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dünya Bizi Okuyor Türkiyenin Araştırmacı Haber Sitesi Sesini değil sözünü yükselten internet haber gazetesi Güncel Politika Spor Magazin Kültür Sanat Hava durumu Bölge Asayiş medya dünyası Erzurum haberleri Erzurum siyaset Erzurum Yerel Erzurum spor ve diğer tüm kategorilerde Türkiye Erzurum güncel haber sunmak internet kullanıcısının tüm haberlere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş genel kapsamlı bir haber portalıdır. http://www.ajansturkhaber.com


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA