HER TÜRLÜ DARBEYİ LANETLİYORUZ

CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz: ?15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden üç yıl geçti. Demokrasiye ve milli iradeye yönelik bu hain kalkışma ve arkasındaki FETÖ terör örgütünü lanetliyoruz. 15 Temmuz 2016 gecesinde yaptığımız gibi halk egemenliğine


CHP 13.07.2019 15:45:45 0
HER TÜRLÜ DARBEYİ LANETLİYORUZ

Darbe girişimine karşı milletimizin gazi meclis ve siyaset kurumunun ortak bir direniş sergilediğini ve girişimin boşa çıkarıldığını belirten CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz: ?Bu kararlı duruş ne yazık ki güçlü bir demokrasi çıkarama fırsatına dönüştürememiş sonraki süreçte TBMM?nin devre dışı bırakan bir OHAL rejimi yerleştirilmiştir. Aradan üç yıl geçmiş olmasına karşı darbenin siyası ayağını ortaya çıkaramaya dönük esaslı bir adım atılmamıştır. Askeri ya da sivil her türlü darbeye karşı duruşumuz devam edecektir. Güçlü ve müreffeh bir Türkiye yaratmanın yolu, Cumhuriyetin kuruluş ilklerine bağlı, kuvvetler ayrılığına dayalı demokratik, laik, sosyal hukuk devleti esaslarına sarılmaktan geçiyor.? Oğuz tek güvencelerinin ve umutlarının milletin azim ve kararlılığının olduğunu söyledi.

Oğuz: ?Demokrasiye ve halk egemenliğine olan inancımızla 15 Temmuz hain darbe girişimini lanetlerken, darbeye karşı direnişte canını veren şehitlerimizi rahmetle anar gazilerimize sağlık ve esenlikler dileriz.?dedi.   


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA