İskender Aktepe Kadir Gecesi Mesajı Yayımladı

Seyyar Satıcılar ve Pazarcılar Odası Başkanı İskender Aktepe "Birlik ve beraberliğin, dayanışmanın, rahmetin ve bereketin ayı Ramazan`ın son günlerine yaklaşılırken bu manevi iklimi bin aydan daha hayırlı yapan Kadir Gecesi`ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğ


ERZURUM 18.05.2020 04:34:00 0
İskender Aktepe Kadir Gecesi Mesajı Yayımladı

İdrak edilecek Kadir Gecesi dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımlayan Seyyar Satıcılar Odası Başkanı İskender Aktepe, "Her ayı Ramazan ve her gün ve geceyi Kadir Gecesi gibi yaşamaya gayret etmeliyiz" dedi.
Aktepe, mesajında şöyle konuştu;
"Pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, manevi haz ve coşkunun doruğa ulaştığı Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü taşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi`ni idrak etmenin coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Kadir Gecesi, âlemlere rahmet olarak gönderilen Kur`an-ı Kerim`in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir. Onun için bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Ramazan ayını on bir ayın örneği ve sultanı kılan Rabbimiz, Kadir gecesini de Ramazan`ın kalbi ve kıymetlisi kılmıştır. Kur`an-ı Kerim`de bu geceye müstakil bir sure tahsis eden yüce Rabbimiz, gecenin değerini de bizzat surede haber vermiştir. İslam alemi için gecelerin en feyizlisi ve en bereketlisi olan Kadir Gecesi`nin rahmet ve bereketinden yararlanmayı Rabbim bizlere nasip etsin. Rabbim bu gecede yapacağımız dualarımızı kabul etsin. Bu düşünce ve duygularla Erzurumlu hemşehrilerimin Kadir Gecesi`ni tebrik ediyor; bu gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum" dedi. 


SPOR


GÜNDEM

Osmangazi Meydanı’nda esnaf buluşması
Bursa'da Gürsu Belediye Başkan adayı Halit Şefikoğlu AK Parti lehine 'Bağımsız'ca çekildi
Bursa'da Gökdere Pazar Yeri hizmete açıldı
İstiklalden İstikbale Özel Sergisi açıldı
Konya Büyükşehir'den Derebucak’a atık su arıtma tesisi

SON DAKİKA