Türkiye`den Sri Lanka`daki katliama peş peşe tepkiler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Sri Lanka`da kilise ve otellere yapılan terör saldırılarını lanetledi.


POLİTİKA 21.04.2019 11:27:16 0
Türkiye`den Sri Lanka`daki katliama peş peşe tepkiler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sri Lanka`da yaşanan terör saldırısını kınayarak, Sri Lanka halkına başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sri Lanka`da Paskalya Bayramı`na denk getirilen terör saldırılarını şiddetle kınıyorum. Bu saldırı tüm insanlığa karşı yapılmıştır. Saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarına ve tüm Sri Lanka halkına şahsım ve milletim adına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi. 

Bakan Çavuşoğlu Sri Lanka`daki terör saldırısını lanetledi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ?Sri Lanka`da Paskalya Bayramı sırasında kilise ve otellerdeki masum insanları hedef alan terör saldırılarını lanetliyorum? dedi.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Sri Lanka`da düzenlenen bombalı saldırıya ilişkin Twitter`dan başsağlığı mesajı yayınladı. Bakan Çavuşoğlu mesajında, ?SriLanka`da Paskalya Bayramı sırasında kilise ve otellerdeki masum insanları hedef alan terör saldırılarını lanetliyorum. Motivasyonu ne olursa olsun Christchurch`teki hain saldırıyla Sri Lanka`daki aynı: korkak, barbar ve acımasız. Terörün dini, milleti, coğrafyası yok. Sri Lanka halkına başsağlığı diliyorum? dedi. 

Sözcü Kalın`dan Sri Lanka mesajı

 Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın, Sri Lanka`da kilise ve otellere yapılan saldırıyı kınadı.

Sosyal Medya hesabından paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın, şu ifadeleri kullandı: 
"Sri Lanka`da kilise ve otellere yapılan terör saldırısını kınıyorum. Hayatını kaybedenlere taziyelerimi sunuyor, liyorum. Faili, kaynağı ve ideolojisi ne olursa olsun terörün her türünü reddediyoruz." 

 

 

Dünya Bizi Okuyor Türkiyenin Araştırmacı Haber Sitesi Sesini değil sözünü yükselten internet haber gazetesi Güncel Politika Spor Magazin Kültür Sanat Hava durumu Bölge Asayiş medya dünyası Erzurum haberleri Erzurum siyaset Erzurum Yerel Erzurum spor ve diğer tüm kategorilerde Türkiye Erzurum güncel haber sunmak internet kullanıcısının tüm haberlere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş genel kapsamlı bir haber portalıdır. http://www.ajansturkhaber.com


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA