İYİ PARTİ

İYİ PARTİ Haberleri

Uçar Evin evladı gibi karşılandı

Gittiği her mahalle ve sokakta vatandaşların büyük ilgisiyle karşılanan Canan Uçar, bugün de İlçeye bağlı mahallelerde kapı kapı dolaşarak hanımlara binlerce karanfil dağıttı.


İYİ PARTİ 27.03.2019 23:55:44 0
Uçar Evin evladı gibi karşılandı

İYİ Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, seçimlere günler kala çalışmalarına devam ediyor. ``Benim Belediyecilik anlayışım, sosyal, kültürel ve dayanışma içerisinde olan, bireylere kadar inen belediyecilik anlayışıdır`` diyen İyi Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, gününün büyük bir bölümünü vatandaş buluşmalarına ayırıyor.
Gittiği her mahalle ve sokakta vatandaşların büyük ilgisiyle karşılanan Uçar, bugün de İlçeye bağlı mahallelerde kapı kapı dolaşarak hanımlara binlerce karanfil dağıttı. Kendisine eşlik eden partililerle ev ev dolaşan Uçar`ı hanımlar evin evladı gibi karşıladı. Samimi ve verimli geçen ziyaretlerden büyük memnuniyetle ayrılan Uçar, kadınlara gösterdikleri sıcak ve samimi kucaklayışlarından dolayı teşekkür etti.

 

 

Dünya Bizi Okuyor Türkiyenin Araştırmacı Haber Sitesi Sesini değil sözünü yükselten internet haber gazetesi Güncel Politika Spor Magazin Kültür Sanat Hava durumu Bölge Asayiş medya dünyası Erzurum haberleri Erzurum siyaset Erzurum Yerel Erzurum spor ve diğer tüm kategorilerde Türkiye Erzurum güncel haber sunmak internet kullanıcısının tüm haberlere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş genel kapsamlı bir haber portalıdır. http://www.ajansturkhaber.com


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA