İYİ PARTİ

İYİ PARTİ Haberleri

Esnafımız iyi olacak

İlçe`yi karış karış gezen Canan Uçar,gitmedik yer,sıkmadık el bırakmıyor.``Palandöken`de herkesin oyuna talibim`` diyen Uçar,İlçe`de kendisini hiç bir yelpazeye oturtmak istemeyen,Palandöken için saf ve temiz beklentileri olan vatandaşlarla buluşarak hem


İYİ PARTİ 20.03.2019 00:57:49 0
Esnafımız iyi olacak

Ben değil biz anlayışıyla geliyoruz ``parolasıyla seçim çalışmalarını sürdüren   İyi Parti`nin sevilen ismi Canan Uçar, gününün büyük bir kısmını vatandaş, esnaf buluşmasına ayırıyor.


İlçeyi karış karış gezen Canan Uçar, gitmedik yer, sıkmadık el bırakmıyor. ``Palandöken`de herkesin oyuna talibim`` diyen Uçar, İlçede kendisini hiç bir yelpazeye oturtmak istemeyen, Palandöken için saf ve temiz beklentileri olan vatandaşlarla buluşarak hem kendini tanıtıyor hemde  projelerinden bahsediyor. Uçar, iletişiminde kimliğinin arkasına sığınmadan tabi doğal ve içten vatandaşlarımızla diyalog kurup hepsine büyük bir sinerji vererek ayrılıyor ziyaretlerden.


İyi Parti İlçe Teşkilatı, Meclis Üyesi Adayları ve partililerle birlikte uyum içinde seçim çalışmalarını sürdüren Uçar, yoğun mesaisine esnaf ziyaretleriyle devam etti.
Ziyaretlerde esnafın görüşlerini dinleyen Uçar, ``saha çalışmalarımızda esnafımızın sorunlarını tespit ettik. Onlar içinde çok güzel projelerimiz var.

Pahalı projeler değil fakat lokomotiv  harekete geçecek. Paralar yatırıma dönecek. Göreve geldiğimzde  esnafımızın, yatırımcının önündeki seti kaldıracağız. Üretilen ve satışa sunulan malzemenin başta çevre illere olmak üzere yurtdışına satılmasının önünü açacağız. Bunun için hepimize çok iş düşüyor.`` diye konuştu.

 

 

 

 

Dünya Bizi Okuyor Türkiyenin Araştırmacı Haber Sitesi Sesini değil sözünü yükselten internet haber gazetesi Güncel Politika Spor Magazin Kültür Sanat Hava durumu Bölge Asayiş medya dünyası Erzurum haberleri Erzurum siyaset Erzurum Yerel Erzurum spor ve diğer tüm kategorilerde Türkiye Erzurum güncel haber sunmak internet kullanıcısının tüm haberlere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş genel kapsamlı bir haber portalıdır. http://www.ajansturkhaber.com


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA