İYİ PARTİ

İYİ PARTİ Haberleri

Halk; Canan Uçar diyor

İyi Parti Palandöken İlçe Belediye Başkan Adayı Canan Uçar,İlçe`deki ziyaretlerini sürdürüyor.


İYİ PARTİ 11.03.2019 23:58:08 0
Halk; Canan Uçar diyor

İyi Parti Palandöken İlçe Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, İlçe`deki ziyaretlerini sürdürüyor.
Yerel seçimlerde geri sayım başlarken İyi Parti`nin Güçlü Adayı Canan Uçar, seçim çalışmaları kapsamında İlçe`ye bağlı Abdurrahman Gazi Mahallesi ve Yunusemre Mahallesi`nde 3 küme evler sakinleriyle bir araya geldi.
Canan Uçar`ın ilk durağı Abdurrahman Gazi Mahallesi oldu.Burada Çay içmek için habersiz Palandöken çay evine giren Uçar, masalarda ki vatandaşlarla tek tek tokalaşarak, hem kendini anlattı hemde projelerinden bahsetti.
Sohbet havasında görüş alışverişinin yapıldığı kahvehane de mahalle sakinleriyle bir süre sohbet eden Uçar,``31 Mart`ta Palandöken`e iyilik yapın ve bize yetkiyi verin`` dedi.
Gününün büyük bir kısmını ziyaretlere ayıran Uçar`ın bir diğer durağı ise Yunusemre Mahallesi`ne bağlı 3 küme evler oldu. Burada yapılan ev toplantısında halk`ı selamlayan Uçar, bulunduğu ortamda etrafında büyük bir kalabalık görünce çok sevindi. Fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda konuşan Uçar, halkın derdi ile dertlenen bir belediyecilik anlayışı içinde olacaklarını söyledi. Kendisinin soru cevap şeklinde gerçekleşen görüşmede bütünleştirici konuşması ortamda bulunanların alkışlarıyla karşılık buldu.
Yoğun mesaisine devam eden Başkan Adayı Canan Uçar`ın son durağı ise Erzurum Eczacı Teknisyenleri Derneği oldu. Burada dernek yöneticileriyle bir süre görüşen Uçar, kent`in meselelerine çözüm bulmak için şehirde ki tüm sivil toplum kuruluşları ve derneklerle temas halinde olacaklarını söyledi.


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA