google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Tarih: 01.01.2026 08:39

Vali Aydoğdu, Yeni Yıla Polis Noktasında Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Üst Düzey Ziyaret ve Teşekkür

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Vali Yardımcısı Hüseyin Aydın, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Veysel Yanık, İl Emniyet Müdürü Zafer Baybaba ve birim amirleriyle birlikte Akyazı Polis Uygulama Noktası'nı ziyaret etti.

Telsizden Yeni Yıl Mesajı

Uygulama noktasında görev yapan polislerle bir süre sohbet eden Vali Aydoğdu, ardından telsiz anonsu yaparak il genelinde görev başında bulunan tüm emniyet personeline seslendi. Vali Aydoğdu, güvenlik güçlerinin şehrin ve vatandaşların huzur ve güvenliği için gece gündüz, sıcak-soğuk demeden, çoğu zaman ailelerinden uzak kalarak büyük bir fedakârlıkla görev yaptığını vurguladı.

Dua ve Temennilerle Kutlama

Her bir emniyet personeline emeklerinden dolayı teşekkür eden Vali Aydoğdu, "Rabbim ayağınıza taş değdirmesin. Cenab-ı Allah, ay yıldızlı al bayrağın gölgesi altında huzur içinde yaşamayı hepimize nasip etsin. 2026 yılının sizlere, ailenize ve çocuklarınıza huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum" diyerek emniyet teşkilatının yeni yılını kutladı.

Vatandaşlarla Temas ve İkram

Ziyaret kapsamında trafik denetimi yapılan araç sürücüleri ve yolcuların da yeni yılını tebrik eden Vali Aydoğdu, vatandaşlara ikramlarda bulunarak hayırlı yolculuklar diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —