google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Tarih: 06.12.2025 03:58

Silahla Yaralayıp Yol Kenarına Attı: Şüpheli Kaçtı

Facebook Twitter Linked-in

Dağlık Alanda Çıkan Kavga
Olay, gece saat 01.30 sıralarında Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Orduzu Pınarbaşı mevkiindeki dağlık bir alanda meydana geldi. İddiaya göre, F.K. (32) ile A.S.M. arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Silahlı Saldırı ve Kaçış
Kavga sırasında A.S.M., tabancayla F.K.'nin sol bacağına ateş etti. Yaralanan F.K., saldırgan A.S.M. tarafından araca alındı ve Çöşnük Mahallesi Yusuf Özal Caddesi'ne getirildi. Şüpheli, yaralı şahsı burada yol kenarına bırakarak bölgeden hızla uzaklaştı.

Yaralının Hastaneye Nakli
Yaralı F.K.'nın ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. F.K., ilk müdahalenin ardından önce Battalgazi Devlet Hastanesi'ne, ardından da Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis Çalışmaları Sürüyor
Polis ekipleri, olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —