google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Erzurum Teknik Üniversitesi Eğitim ve Kültür Kulübü Başkanı İbrahim Turgay, hayalinin peşinden kararlılıkla yürüyor. Selçuk Bayraktar'ı üniversitesinde ağırlayabilmek için yaklaşık bir buçuk yıldır yoğun bir çaba içerisinde.
Bu hedef doğrultusunda iki aylık bursunu birleştiren Turgay, İstanbul Hadımköy'e giderek davet mektubunu bizzat teslim etti. Aynı zamanda, Türkiye'nin bilim ve teknoloji vizyonuna katkı sunan isimlerle iletişim kurmak için girişimlerini sürdürdü. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na ve Hasan Doğan'a da resmi mektup gönderdiğini ifade etti.
"Umutlarımı hiçbir zaman yitirmedim. Bu buluşmanın Erzurum'daki gençler için büyük bir ilham kaynağı olacağına inanıyorum. Hayalim, Selçuk Bayraktar'ı üniversitemizde ağırlayarak teknolojiye ilgi duyan gençlerle bir araya getirmek," diyen İbrahim Turgay, çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.
Azmi ve kararlılığıyla dikkat çeken İbrahim Turgay, Türkiye'nin yerli ve milli teknoloji hamlesine katkı sunma hayaliyle yetkililerden ve ilgili kurumlardan destek bekliyor.