google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Tarih: 12.02.2026 10:48

ERAS Cerrahi Sempozyumu Atatürk Üniversitesi'nde

Facebook Twitter Linked-in

Çok Yönlü İş Birliğiyle Cerrahide İyileşme
Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi, "Multidisipliner İş Birliğiyle Cerrahide Yeni Bir Dönem: ERAS Uygulaması" başlıklı bir sempozyum düzenliyor. Etkinlik, 13-14 Şubat 2026 tarihlerinde Araştırma Hastanesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Yoğun Bir İlk Gün Programı
Sempozyum, 13 Şubat Cuma günü saat 12:00'de kayıt ile başlayacak. Açılış konuşmalarının ardından, ERAS'ın temel yaklaşımı, hasta kan yönetimi, pre-habilitasyon, torasik cerrahide ERAS uygulamaları ve perioperatif süreçte hemşirelik bakımı gibi kritik başlıklar ele alınacak. Program, bir soru-cevap oturumu ile sona erecek.

Klinikte Pratik Gözlem
14 Şubat Cumartesi günü ise katılımcılar için ERAS uygulamalarının yerinde gözlemleneceği bir klinik ziyaret programı gerçekleştirilecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —