google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Tarih: 31.12.2025 03:50

Malatya'da Şüpheli Valiz Fünye ile Patlatıldı

Facebook Twitter Linked-in

Gece Yarısı Şüpheli Paket İhbarı

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde, gece saat 02.00 sıralarında Paşaköşkü Mahallesi'nde kaldırıma bırakılmış şüpheli bir valiz, vatandaşlar tarafından fark edildi. Valiz, Paşaköşkü Camii mevkiindeki bir çöp konteynerinin yanında bulunuyordu. Durumu fark eden vatandaşlar, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yetkililere bilgi verdi.

Bölgeye Hızlı Müdahale ve Güvenlik Önlemleri

Gelen ihbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden ekipler, olası bir riski önlemek amacıyla yol güzergahını trafiğe kapattı ve çevrede gerekli güvenlik önlemlerini aldı. Senaryo, bomba imha uzmanlarının müdahalesini gerektiriyordu.

Kontrollü Patlama Operasyonu

Özel koruyucu kıyafetini giyen bomba imha uzmanı, şüpheli valizin yanına giderek güvenli bir şekilde fünye yerleştirdi. Ardından gerçekleştirilen kontrollü patlama ile valiz etkisiz hale getirildi. Yapılan ilk incelemeler, patlatılan valizin içinin boş olduğunu ortaya koydu.

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Şüpheli valizin kim tarafından ve neden bırakıldığını tespit etmek amacıyla olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İncelemeler, güvenlik kameraları ve çevredeki tanıklar üzerinden sürdürülüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —