google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Tarih: 28.12.2025 17:58

Bingöl'de Tipide Mahsur Kalan Ambulans Kurtarıldı

Facebook Twitter Linked-in

Zorlu Koşullarda Acil Müdahale

Bingöl'ün Yayladere ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi, kritik bir sağlık hizmetini aksattı. Güneşlik köyünden hasta almak için yola çıkan bir ambulans, dün gece saatlerinde çığırından çıkan hava koşullarına yenik düşerek yolda mahsur kaldı.

Çoklu Ekip Seferberliği

Ambulansın yardım çağrısı üzerine bölgeye iki ayrı ekip sevk edildi. Bingöl İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ile jandarma birlikte harekete geçti. Zorlu arazi ve hava şartlarında gerçekleştirilen ortak operasyon, başarıyla sonuçlandı.

Başarılı Kurtarma Operasyonu

Ekiplerin yoğun çalışması sonucunda mahsur kalan ambulans ve içindeki sağlık personeli ile hasta güvenli bir şekilde kurtarıldı. Operasyon, kötü hava koşullarında kamu kurumları arasındaki koordinasyonun önemini bir kez daha gözler önüne serdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —