google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Tarih: 18.02.2026 16:45

Kafkas Üniversitesi ÜNİLİG Kar Boccesi'nde çifte üçüncülük kazandı

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum'da Gerçekleşen Büyük Mücadele

15-16 Şubat 2026 tarihlerinde Erzurum'da düzenlenen ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası, üniversiteler arasında kıyasıya bir rekabete sahne oldu. Bu zorlu organizasyonda Kafkas Üniversitesi sporcuları, önemli bir başarıya imza atarak üniversitelerini gururla temsil etti.

Takım Halinde Kürsüye Çıkış

Şampiyonanın Üçlü Karışık Takım kategorisinde mücadele eden Kafkas Üniversitesi ekibi, güçlü rakipleri karşısında sergilediği kararlı ve başarılı performansla Türkiye üçüncülüğünü elde etti. Bu derece, takımın kolektif ruhunu ve mücadele azmini net bir şekilde ortaya koydu.

Bireysel Branşta da Başarı

Takım başarısının yanı sıra, Tek Kadınlar kategorisinde de bir sporcumuz Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya ulaştı. Bu sonuç, Kafkas Üniversitesi'nin sadece takım sporlarında değil, bireysel branşlarda da ne denli güçlü olduğunu gözler önüne serdi.

Arka Plandaki Özverili Çalışma

Bu çifte başarının ardında, antrenör ve idari ekibin özverili çalışmaları yatıyordu. Takımın antrenörlüğünü Kafkas Üniversitesi Sarıkamış Spor Bilimleri Fakültesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Mert Mazhar Erduran üstlenirken, idari sorumluluk görevini yine aynı fakülteden Dr. Öğr. Üyesi Metin Özlü yürüttü. Sporcuların disiplinli çalışmaları ve teknik ekibin rehberliği, üniversitenin spor alanındaki akademik birikimini sahaya başarıyla yansıttı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —