google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Tarih: 18.02.2026 12:16

Narlıdere'de Ramazan öncesi camiler temizlendi

Facebook Twitter Linked-in

İzmir'de Narlıdere Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde ilçedeki ibadethanelerin avluları, bahçeleri ve çevresinde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

İZMİR (İGFA) - Narlıdere Belediyesi, vatandaşların ibadetlerini sağlıklı ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirebilmesi amacıyla Ramazan ayı öncesinde ilçedeki camilerin avluları ve çevresinde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Ekipler Seferber Oldu

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin koordinasyonuyla yürütülen çalışmalar kapsamında cami avluları ve bahçeler titizlikle süpürüldü, yıkandı ve detaylı şekilde temizlendi.

Manevi Atmosfere Yakışır Ortam

Çevre düzenlemeleri de yapılarak Ramazan ayının manevi atmosferine yakışır bir ortam oluşturuldu.

Başkan Uzun'dan Mesaj

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, Ramazan'ın birlik ve beraberlik ruhuna dikkat çekerek, "Ramazan ayı, toplumsal dayanışmamızı ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirdiğimiz en kıymetli zamanlarımızdandır. Bu kutsal ayın maneviyatına yakışır bir ortam sunmak adına, komşularımızın ibadetlerini sağlıklı ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirebilmeleri için tüm ibadethanelerimizde temizlik çalışması gerçekleştirdik. Tüm komşularımıza, vatandaşlarımıza hayırlı ramazanlar diliyorum" diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —