google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında Iğdır FK, evinde konuk ettiği Manisa FK ile 0-0 berabere kaldı. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Iğdır FK Teknik Direktörü Kenan Koçak, maçı tamamen domine ettiklerini vurguladı.
Koçak, "Tamamen oyunun kontrolü bizdeydi, 21 şut, karşı takım 1 şut. Gol beklentimiz yaklaşık 2, rakibin 0.04, maçın gidişatı da öyleydi. İstediklerimizin çoğunu bu şartlarda gerçekten sahaya yansıttık. Çok gol pozisyonuna girdik maalesef değerlendiremedik" dedi. Takımı için üzgün olduğunu belirten Koçak, kaybedilen 2 puanın olduğunu ve oyunun hakkının tamamen 3 puan olduğunu ifade etti.
"Oyuncularım için üzgünüm ama daha yaklaşık 2-3 gündür beraberiz. Çalışacağız, gelişeceğiz" diyen Koçak, bu tür domine edilen maçları lehe çevirmeyi öğrenmeleri gerektiğini söyledi. Kısa sürede doğru yolda olduklarını gösterdiklerini belirten Koçak, maçı analiz edip önlerine bakacaklarını ve gerekli puanları hep beraber elde edeceklerine inandığını sözlerine ekledi.
Manisa FK Teknik Sorumlusu Abidin Çakmak ise, "İyi maç oldu, iyi mücadele ettik. Hak ettiğimiz 1 puanı aldığımızı düşünüyorum. Oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum" ifadesini kullandı.