google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Tarih: 30.12.2025 11:50

Hakkari’de yoğun kar yağışı çocukların yüzünü güldürdü

Facebook Twitter Linked-in

Hakkari'de etkili olan yoğun kar yağışı, en çok çocukları sevindirdi. Kentte 281 yerleşim yerine ulaşımın kapanması ve okulların tatil edilmesiyle birlikte, çocuklar için beklenen kar günü başladı.

Kar Tadında Bir Gün

Kar yağışını fırsata çeviren çocuklar, evlerinin bahçelerinde ve mahalle aralarında doyasıya eğlendi. Kimi kartopu oynarken, kimi de ellerine geçirdikleri kızak ve bidonlarla karlı yollarda kaymanın keyfini yaşadı.

Tatil Sevinci

Okulların tatil edilmesinden dolayı mutlu olduklarını dile getiren çocuklar, bu kararı alan Hakkari Valiliği'ne teşekkür etti. Kar sevincini gece geç saatlere kadar sürdüren minikler, kışın tadını çıkardı.

Miniklerden Teşekkür

Minel Deniz, Devrim İkra ve Jinda Özkan kardeşler de, okulları tatil eden yetkililere teşekkürlerini iletti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —