google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Tarih: 19.01.2026 00:14

Elazığ'da yoğun kar yağışı nedeniyle kreş, rehabilitasyon merkezleri ve kurslara bir gün ara verildi.

Facebook Twitter Linked-in

Yoğun Kar Yağışı Eğitimi Durdurdu

Elazığ'da etkisini sürdüren yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle, Elazığ Valiliği tarafından alınan karar gereği, Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı kurslara bir gün ara verildi.

Hangi Kurumlar Tatil Edildi?

Valilikten yapılan açıklamada, il merkezindeki kreşler, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, gündüz bakımevleri ve kursların Pazartesi günü tatil edildiği duyuruldu. Kamu kurumlarında görev yapan malul, engelli ve hamile personel ise idari izinli sayılacak.

Çalışan Ebeveynlere Kolaylık

Açıklamada ayrıca, anne ve babası çalışan anaokulu ve kreş öğrencisi çocuğu bulunan personel ile engelli çocuğu bulunan personelden birinin de idari izinli sayılmasına karar verildiği belirtildi. Sağlık, güvenlik ve 24 saat esasına göre çalışan birimlerdeki personelin durumu ise ilgili birimlerce değerlendirilecek.

İlçelerdeki Uygulama

İlçelerde ise tatil ve izin kararlarının Kaymakamlıklar tarafından verileceği ifade edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —