google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Tarih: 02.11.2025 02:05

Elazığ'da Milli Hentbol Heyecanı

Facebook Twitter Linked-in

Eleme Maçı Öncesi Hazırlıklar

A Milli Erkek Hentbol Takımı, 2027 Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri kapsamında Güney Kıbrıs Rus Yönetimi'ni konuk edecek. A Milliler bu maç öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Basın Toplantısında Açıklamalar

Türkiye- Güney Kıbrıs Rus Yönetimi maçı öncesinde, milli takım Elazığ'da bir otelde basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, A Milli Takım Başantrenörü Oliver Roy Camino ile takım kaptanları Yunus Özmusul ve Baran Nalbantoğlu açıklamalarda bulundu.

Başantrenör Camino'dan Hedef Açıklaması

Hedeflerinin bir sonraki tura geçmek olduğunu dile getiren Camino, "İlk maça göre oyun düzeyimizi daha iyi bir noktaya getirmek istiyoruz. İlk maçta çok fazla birlikte çalışma imkanımız olmadı ama şimdi daha fazla oldu. İlk maçta Kıbrıs'ta yaptıklarımızı izledik. Hatalarımızı düzelterek devam edeceğiz. Elazığ'dan bir çok kişinin tribünde olacağını biliyoruz. Sahadaki atmosferi yarın göreceğiz ama biz Elazığ'a tekrar tekrar gelmek isteriz. Hentbolu bütün Türkiye'yle paylaşmak istiyoruz" dedi.

Maçın Yeri ve Saati

Müsabaka, Elazığ Ahmet Aytar Spor Salonu'nda yarın saat 16.00'da oynanacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —