google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Tarih: 03.12.2025 01:01

Bursalı Alp Varlık, Uluslararası Piyano Yarışması'nda Birinci Oldu

Facebook Twitter Linked-in

Bursa'da Gökkuşağı Koleji 4. sınıf öğrencisi Alp Varlık, dünya çapında düzenlenen Golden Time Talent Uluslararası Piyano Yarışması'nda büyük bir başarıya imza atarak birincilik ödülüne layık görüldü.

BURSA (İGFA) - Bursa'da faaliyet gösteren Gökkuşağı Koleji, uluslararası platformlarda öğrencilerinin elde ettiği başarılarla gururlanmaya devam ediyor.

Jüriden Tam Not Alan Performans

4. sınıf öğrencisi Alp Varlık, güçlü tekniği, müzikal olgunluğu ve sahne hakimiyetiyle jüri üyelerinden tam not alarak ülkemizi ve okulunu uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etti.

Londra'da Bir Gala Konseri

Elde ettiği başarının ardından Alp, yarışmanın özel davetlisi olarak Londra'da gerçekleştirilecek gala konserine katılmaya hak kazandı.

Okul Yönetiminden Gururlandıran Açıklama

Kampüs Müdürü Gökhan Akıllı, akademik mükemmelliğin yanında öğrencilerinin sanatsal, kültürel ve sosyal gelişimlerini destekleyen güçlü bir eğitim felsefesine sahip olduklarını belirterek, uluslararası başarısından dolayı öğrencisiyle gurur duyduklarını söyledi.

Genç Yetenekten Heyecanlı Beklenti

Öğretmenleri ve arkadaşları tarafından alkışlarla karşılanan genç yetenek Alp Varlık, ödülü almanın kendisi için çok heyecan verici olduğunu ifade ederek, Londra'daki gala konserinde de en iyi performansını sergilemeyi dört gözle beklediğini kaydetti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —