google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Tarih: 02.01.2026 10:16

Bursa'da Yılın İlk Sabah Namazında Buluşma

Facebook Twitter Linked-in

İnegöl'de yeni yılın ilk sabah namazı, İnegöl Belediyesi'nin organizasyonuyla özel bir programla karşılandı. Kasım Efendi Camisi'nde düzenlenen buluşma, Kuran-ı Kerim tilavetleri, kasideler, dualar ve tesbihatlarla anlam kazandı. 2026'nın ilk sabah namazının ardından, belediye tarafından katılımcılara ikramlarda bulunuldu.

BURSA (İGFA) - İnegöl'de 2026 yılı, manevi bir atmosferle başladı. İnegöl Belediyesi'nin tertiplediği sabah namazı buluşması, cemaati bir araya getirdi. Program, yeni yıla dualarla ve ibadetle girmenin huzurunu yaşattı.

Selami Güleç, Mehmet Kızılaslan, Nurullah Memiş, Mehmet Kuyumcu ve Muammer Aybey'in seslendirdiği Kuran-ı Kerim tilavetleri ve kasideler, gönülleri mest etti. Yapılan tesbihat ve dualarla şehir, ülke, millet ve tüm İslam alemi için hayırlar dilendi.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'ın da katıldığı programın sonunda, İnegöl Belediyesi Gastro İnegöl ekibi cemaate sıcak çorba ikram etti. Başkan Taban, vatandaşların yeni yılını tebrik ederek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —