google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Tarih: 26.01.2026 12:48

Rafadan Tayfa Battalgazi'de çocuklarla buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Karne Hediyesi Bir Sahne Gösterisi

Battalgazi Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yarıyıl tatiline giren çocuklara karne hediyesi olarak "Grup Rafadan Sahne Gösterisi ve Konseri"ni düzenledi. TRT Çocuk'un sevilen kahramanları Hayri, Kamil, Akın ve Mert, Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda Malatyalı miniklerle buluştu. Ailelerin ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, çocuklar ekrandan tanıdıkları karakterleri canlı izleme fırsatı buldu.

Şarkılar, Oyunlar ve Anlamlı Mesajlar

Gösteri boyunca Rafadan Tayfa ekibi, sevilen şarkıları, öğretici oyunları ve interaktif performanslarıyla çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Minikler sadece izlemekle kalmayıp şarkılara eşlik ederek oyunların bir parçası oldu. Eğlencenin yanı sıra dostluk, yardımlaşma ve kültürel değerler üzerine anlamlı mesajlar verildi. Salonu dolduran çocuklar, ara tatilde kahkaha ve neşe dolu bir gün geçirdi.

Karakterlerle Fotoğraf ve Teşekkürler

Gösteri sonunda çocuklar, Rafadan Tayfa karakterleriyle fotoğraf çektirme fırsatı yakaladı. Televizyonda izledikleri karakterlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyan minikler, keyifli zaman geçirdiklerini belirterek Battalgazi Belediyesi'ne bu anlamlı organizasyon için teşekkürlerini iletti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —