google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Türkiye Bilardo Federasyonu Malatya İl Temsilciliği iş birliğinde organize edilen 3. Arslantepe 3 Bant Bilardo Turnuvası'nın final müsabakaları büyük bir heyecanla sonuçlandı.
Turnuva boyunca bilardo tutkunları tarafından yoğun ilgi gören karşılaşmalar, renkli ve oldukça çekişmeli anlara sahne oldu. Sporcuların üst düzey performans sergilediği müsabakalar, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.
Final karşılaşmalarının ardından dereceye giren isimler belli oldu. Turnuvanın şampiyonu Aykut Ertunç olurken, ikinciliği Erkan Aktı elde etti. Üçüncülük derecesi ise Murat Kaya ve Hasan Bozbay arasında paylaşıldı.
Ödül törenine Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları İsmet Sarıgül ve Muammer Zafer ile AK Parti Battalgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çağrı Karadoğan katılarak dereceye giren sporcuları tebrik etti. Protokol üyeleri, başarılı sporculara madalya ve hediyelerini takdim etti.
Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, ilçede spor kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla bilardo başta olmak üzere çeşitli branşlarda etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini açıkladı.