google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Tarih: 06.01.2026 14:07

Elazığ TSO Başkanı Alan: "Yeni Ticaret Fuarı ile Güçlü Bir Başlangıç Yapacağız"

Facebook Twitter Linked-in

Meclisten Güç Alarak İleriye

Elazığ TSO Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Sedat Karataş Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Başkan İdris Alan, kentin sanayi ve ekonomisini güçlü kılmak ve sektörleri markalaştırmak adına çalışmaları büyük bir titizlik ve heyecanla sürdürdüklerini ifade etti.

Stratejik Bir Hamle: Elazığ Ticaret Fuarı

Alan, "Üreten, büyüyen ve gelişen bir Elazığ için daha güçlü ve daha kararlı adımlarla geleceğe yürüyoruz. Bu amaçla Elazığ TSO olarak, şehrimizin ekonomisine güç kazandıracak stratejik bir hamleyi daha başlatmış oluyoruz. 6-7-8 Şubat tarihlerinde Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenleyeceğimiz Elazığ Ticaret Fuarı'nda, sanayiden otomotive, gıdadan tekstile, inşaattan teknolojiye tüm sektörleri tek çatı altında toplayarak yepyeni bir başlangıcın güçlü adımlarını atmış olacağız" dedi.

Meclis Desteği ve Fuarın Önemi

Başkan Alan, "Siz çok değerli Meclis üyelerimizden aldığımız güç ve destekle gerçekleştireceğimiz fuarın, yoğun katılımla gerçekleşeceğine inanıyor, iş dünyamız ve sektörlere hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

TEKNOVA OSB'deki Çalışmalar ve Mali Disiplin

TEKNOVA OSB'de çalışmaların aralıksız sürdüğünü aktaran Alan, buradaki yatırım, istihdam ve üretim imkanları ile altyapı çalışmalarını görüştükleri toplantıda yatırımcıların sorunlarının çözümüne yönelik önemli adımlar attıklarını belirtti. Alan, oda yönetimi olarak hizmetleri samimiyetle yaptıklarını, israfa ve gereksiz harcamalara geçit vermediklerini vurgulayarak, "Odamızın kasasını beytül mal olarak görüyor ve bu hassasiyetle hareket ediyoruz. Çok iş yapıyor ancak az para harcıyoruz" ifadelerini kullandı ve meclis üyelerine destekleri için teşekkür etti.

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülüp karar bağlanmasıyla sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —