google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Hollanda'da Elazığ Rüzgarı
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Hollanda temasları kapsamında Hollanda Elazığlı İşverenler Derneği (VEON) Başkanı Ümit Akbulut ve dernek üyesi Elazığlı iş insanlarıyla bir araya geldi. Hollanda'da Elazığ kültürünü başarıyla yaşatan ve iş dünyasında önemli çalışmalara imza atan hemşehrilerle gerçekleştirilen buluşma samimi bir atmosferde gerçekleşti.
Ekonomik ve Kültürel Köprüler
Programda, Elazığ ile Hollanda arasında ekonomik, ticari ve kültürel ilişkilerin güçlendirilmesi yönünde değerlendirmelerde bulunuldu. İki ülke arasındaki bağların daha da kuvvetlendirilmesi için yapılabilecek çalışmalar ele alındı.
Başkan Alan'dan Teşekkür ve Takdir
Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, "Çok kıymetli Hollanda Elazığlılar Dernek Başkanımız Ümit Akbulut Bey ve kıymetli yönetim kurulu üyeleri bizleri misafir ettiler. Gerçekten de Hollanda'da bu kıymetli hemşehrilerimizin yapmış olduğu başarılı çalışmaları görmek, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizleri son derece memnun etmiştir. Kıymetli başkanımızın ve yönetim kurulu üyelerimizin başarılarının devamını diliyorum. Bizleri kabul ettiklerinden dolayı odam ve şahsım adına kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.
İş Birliği Vurgusu
VEON Başkanı Ümit Akbulut ise Elazığ TSO Başkanı Alan'ın Elazığ'da yürüttüğü çalışmaların yurt dışındaki Elazığlı iş insanları için de büyük önem taşıdığını vurgulayarak, Elazığ'daki sanayi ve iş dünyasıyla iş birliği ve iletişimin artarak devam edeceğini ifade etti.