Ahmet Gökhan Yazıcı


ÇARESİZSENİZ...! ÇARE SİZSİNİZ..!


Şu fani dünyada velhasıl zordur ülkücü olmak.! Yıllarca inanç ve ideallerin etrafında yaşarsın, mücadele edersin, ne kaşığı cımbızla toplarsın , 

Ne nimette ne ganimette nede koltukta gözün de , iştahında yoktur amma, 

Hakkını almak istersin, anlaşılmayı beklersin, ideallerine ulaşarak manevi iklimde sadece huzur ararsın.! Çok görürler.!

Bazen hiç bir menfaate değişmeyeceğin önce ülkem , milletim sonra partim hesapsızlığın, ilkelliğin sana çok görürülür.!

Bazen zahmetsiz, meşakkatsiz,davan üzerinden bir yerlere gelip az olsun benim olsun diyenler çok görür.!

Bazen millete hizmet kervanında yola çıkıp, haramiler baskınına yelken açan haramzadelerin tekrar seçilmeleri için konjüktürel siyasi dansözlükleri ile çok görülür.!

Bazen fikren tedrisatınızdan geçip, farklı kulvarlarda menfaatizmin sürüngenliğine soyunup, diyetini fikri kimyasını yüzde 25 seksek ile sentezleyenler çok görürler.!

Her dem ALLAH.! , Vatan! Millet! dersin yürekleri,meydanları titretirsin  amma bilhakkı sandıkta teslim etmeyenler çok görürler.!

Sandıktan çıkan oyun kadar haklısın, kazandığın şehir kadar güçlüsün, sağladığın menfaat kadar söz sahibisin diyenler çok görürler.!

Zillet endişesi ile millet diyip, milleti hakkı ile temsil edemeyenlerde ısrar edip akbabalara davetiye çıkaranlar çok görürler.!

Riyasızca ölürsünüz anlayamazlar.! ağlarsınız göz yaşlarınızı bile silemezler.! feryadı figan ile bağırırsınız.! İşitmezler, Edeple susarsınız.! Duymazlar.! Gerçekleri gözler önüne seresiniz, görmezler.! Emeğinize göz dikilir, hissedemezler.!

İşte böylesi bir gecenin en zifiri karanlığında çaresizseniz..! Unutmayınız ki şafağın müjdecisi çare sizsiniz.?

Çuvaldızı liderlere, teşkilatlara yönelteceğimiz yerde, kendimizi sorgulamaktan başlayamadığımız müddetçe çare olamayız.!

Liderlerin ve teşkilatların elini sandıkta ve masada güçlü kılamadığımız müddetçe çözüme ulaşamayız.!

Liderleri gerçek anlamda enforme edemeyenleri, bigilendiremeyenleri, yönlendiremeyenleri , hakkın ve hakikatin önüne set çekenleri,az olsun benim olsun, kim olursa olsun benim olsun diyenleri çözemediğimiz müddetçe çözümsüzlüğe sürükleniriz.

Bazen kırılsakta, incinsekte,tökezleyip yere düşsekte, elif gibi doğrulup.! 

Ülkemizin ,Milletimizin, Davamız ve  Teşkilatlarımızın devamlılığı adına, candan,yardan ve serdengeçenlerin yanında saf tutup,

Liderimizin, Teşkilatlarımızın, Davamızın emrinde en zifiri karanlıkta bile ışık olmaya çalışıp

Şüphesiz aslolan ve ne pahasına olursa olsun devam etmesi gereken davamız ve teşkilatlarımızı yaşatacağız Yılmayacağız.! Yıkılmayacağız.!

Erzurum MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ile ilgili yaşanan bu süreçle alakalı olarak, kendi payımıza düşen vebal ve sorumluluk adına eksik kalan yönlerimiz ve yapamadıklarımız adına Ülküdaşlarımdan, Hemşerilerimden Özür Dilerim.

selam saygı dua

Ahmet Gökhan Yazıcı 

MHP MYK ÜYESİ