Ahmet Gökhan Yazıcı


SÖZ DÜŞERSE SÜKUT ALTIN OLMAZ.!


Ülkücünün sevdası ve sadakati aslolan Devlete ve Milletedir.! Beklentiside ne Et`tir.! ne Kemik, ne Makam.! ne Para.! nede Oydur.! Kimileri etini sıyırdıkları kemikle avunurken,Ülkücüler Liderlerinin izinde Vatanı savunur.!

Milleti ve Devleti adına, aziz Türk Milletine verdiği sözlerde Devletin sosyal ve ekonomik şartları ve koşulları oluştuğu takdirde senettir.!

24 Haziran seçimleri sürecinde Ülkücülerin Köylüye,çiftçiye, Erken emeklilik bekleyenlere, Af için gün sayanlara, asgari ücretlisine,ağır vergi mükelleflerine, katsayı problemi yaşayanlara, kadroya geçememiş taşeronlara,uzaman erbaşlara, emniyet ve askeri personele, Kamu çalışanlarına,Sağlık çalışanlarına,yardımcı hizmetli çalışanlarına,Adliye çalışanlarına, engellilere ve ailelerine, Gazilere, Şehit yakınlarına,
Öğretmenlere,Atanamayan öğretmenlere,Lise ve üniversite öğrencilerine,İşsizlere aile desteğine, emeklilik gelir dengesizliğine gibi sözleri dikkat ederseniz kendisine değil millet adınadır ve sözde milletedir.

İktidar mensuplarının kendi seçim beyannemesindeki millete verdikleri sözlere öncelik tanıyıp ve kendi sözlerinde maliyet hesabına girmeden, Meclis komisyonlarında görüşülüp ve geçirme gayretleri şüphesiz yine faydalanacak millet ve kendi siyasetleri adınadır ve kendilerince haklıolabilirler.!

Lakin Ülkenin ve Milletin bekası adına kurulan ve yarınlarınında teminatı olan Cumhur İttifakı ruhuna şık düşmemektedir.

Unutmamalısınız ki Ülkücü Hareketin onurlu Lideri Devlet Bahçeli Beyfendi; Devletin ve Milletin istiklali ve istikbali adına millete söz vermiştir.! Çifte standartla ötelenmeye,maiyet hesapları ile geçiştirilmeye çalışılan bu sözlerden dolayı ağır eleştirilere ve sorgulamalara kalmayıda bu ülkede en son hakedecek kişi Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Beydir.

Bu söz düşerse, bu kez ülkücülerin sükutu sizin için altın değil hayal kırıklığı olabilir.

selam saygı dua

Ahmet Gökhan Yazıcı

MHP MYK ÜYESİ