WMF KITCHENminis® MEYVE & SEBZE KURUTUCU İLE LEZZETLİ VE SAĞLIKLI ATIŞTIRMALIKLAR

Alman kalitesiyle 160 yıldır pişirme malzemeleri ve mutfak gereçleri üreten WMF, KITCHENminis® Meyve & Sebze Kurutucu ile meyveleri, sebzeleri, hatta etleri çok sağlıklı, pratik ve lezzetli şekilde kurutmanıza olanak sunuyor.


SAĞLIK 8.10.2019 09:59:00 0
WMF KITCHENminis® MEYVE & SEBZE KURUTUCU İLE LEZZETLİ VE SAĞLIKLI ATIŞTIRMALIKLAR

WMF KITCHENminis® Meyve & Sebze Kurutucu hem sevdikleriniz hem de kendiniz için harika tarifler yaratmanızı mümkün kılıyor.

 

Çok yönlü ve şık ürün yelpazesine sahip olan WMF’in yüksek seviyede yer ve enerji tasarrufu sağlayan otomatik kurutucusu WMF KITCHENminis® Meyve & Sebze Kurutucu ile meyveler, sebzeler, otlar ve etler rahatça kurutuluyor.

 

İçeriğinde iki saklama ve bir müsli bar kabı bulunan WMF KITCHENminis® Meyve & Sebze Kurutucu, lezzetli atıştırmalıkları ve müsli barları sessiz bir şekilde hazırlıyor. WMF KITCHENminis® Meyve & Sebze Kurutucu, aşırı ısınmaya karşı koruma ve otomatik kapanma işlevi sayesinde meyve ve sebzelerinizi geceden kurutma imkanı sunuyor. Böylece sabah kalktığınızda sizi küçük ve lezzetli atıştırmalıklar bekliyor.

 

WMF KITCHENminis® Meyve & Sebze Kurutucu ile sağlıklı atıştırmalıkları kolay bir şekilde hazırlamanın keyfini sürün. Hem kendiniz, hem de sevdikleriniz için harika tarifler yaratın!

 

 

Ajansturkhaber,Erzurum,Erzurum haberleri


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA