DUYURULAR

DUYURULAR Haberleri

“What Collectors Collect” Sergisi

Alem dergisi ve Samsung Frame TV iş birliği ile gerçekleşen, koleksiyonerler ve eserlerin yer aldığı What Collectors Collect sergisi Contemporary Istanbul kapsamında sanatseverleri bekliyor.


DUYURULAR 15.09.2019 15:43:00 0
“What Collectors Collect” Sergisi

. Sanat çevrelerinde ilgiyle karşılanan sergi’de Samsung ise ilham veren The Frame televizyonu ile yer aldı. Samsung The Frame artık yaşam alanınızı bir sanat galerisine dönüştüren ve hayatınızı inanılmaz sanat dünyasına daha da yaklaştıran güzel bir resim çerçevesine dönüşüyor. Sergiye katılan isimler arasında Mustafa Taviloğlu, Hacı Sabancı- Nazlı Kayı, Hakan Sabancı, Belçim Bilgin,Yelda Güral,Ahmet- Ayşegül Hotiç gibi isimler yer alıyor.

Alem Dergisi ve Samsung sanat ve kültürü, yaşam stili ve iş dünyasıyla birleştirerek, sanatçı ve koleksiyonerler arasındaki zarif ve kırılgan, aynı zamanda son derece ilgi çekici ve çarpıcı ilişkiyi inceleyen bir sergi projesi ile çağdaş sanata destek vermeye devam ediyor. Contemporary Istanbul’da ilk olarak 2018 senesinde lanse edilen, uzun süreli bir çalışmanın sonucu olan fotoğraf projesi 8 adet görsel sunuyor ve koleksiyonerleri, eserlerinin ve kişisel ilişkilerinin hayatlarında özel bir yer tuttuğu sanatçılarla gösteriyor. Sergide yer alan Samsung Frame TV, alışılmışa meydan okuyor ve yaşam alanınızı tarz ve duygularla dönüştürüyor.

Küratörlüğü ustaca yapılmış, güzel bir sanat eseri olan Frame, dünyaca ünlü sanatçıların önceden yüklenmiş sanat eserleri ile birlikte sunuluyor. Samsung Koleksiyonu, sansasyonel bir sanat deneyimi yaşatıyor. Frame, kendi kişisel sanat koleksiyonunuzu sergilemenin modern bir yolu…

Koleksiyonlar ve Eserleri

YOSUN GÜRELİ- AZADE KÖKER ESERİ

EROL TABANCA- AHMET DOĞU İPEK

CANDA ELGİZ- SARP KEREM YAVUZ

AYŞEGÜL DİNÇKÖK- KORAY ERKAYA

MUSTAFA TAVİLOĞLU- KOMET

AHU SERTER – MIGHUEL RODRIGEZ

 


SPOR


GÜNDEM

Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

SON DAKİKA